Boeken
Nederlands  nl
043 450 2330 Mijn account

Snel naar

043 450 2330 Mijn account

Kerststad Valkenburg

16-11-2018

Dé Kerstad van Nederland

Van 16 november t/m 6 januari 2019 wordt het Zuid-Limburgse geulstadje Valkenburg omgetoverd tot Kerststad Valkenburg. Menigmaal stond Valkenburg in de CNN Top 10 World Christmas Destinations en mag zich in 2018 European City of Christmas noemen. Valkenburg is gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is van alles te beleven.

Ondergronds en bovengronds

Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kun je de unieke kerstmarkt bezoeken. Of ontdek Mergelrijk, waar informatieve verhalen over mergel en grotten worden getoond in een intieme kerstsfeer, met prachtige mergelbeelden, kunstwerken, films en interactieve tablets. In Winter Wonderland beleef je de Sprookjesachtige zandsculpturen in de Wilhelminagrot waar kunstenaars van over de hele wereld hun zandsculpturen hebben gebouwd. Zorg er wel voor dat je op tijd weer boven de grond bent voor de sprookjesachtige Christmas Parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums. Trek gekregen? De culinaire wandeling Route d’Amuse brengt je langs de beste restaurants van Valkenburg. Geen wonder dat Valkenburg dé kerststad van Nederland is!

Voor meer informatie over kerststad Valkenburg bezoekt u www.kerststadvalkenburg.nl