Boeken
Nederlands  nl
043 450 2330 Mijn account

Snel naar

043 450 2330 Mijn account

Tour de Dumoulin

06-10-2019

Tour de Dumoulin

Tom Dumoulin wil zich hard maken voor de ontwikkeling van het wielrennen en wil hier op zijn manier graag een steentje aan bijdragen. Vanuit liefde voor het (Limburgs) wielrennen, de ontwikkeling van de jeugd en het organiseren van een jaarlijks evenemt is Stichting Tour de Dumoulin opgericht.

Het evenement duurt van 07.00 tot 18.00 uur. De locatie van de start en finish is de Markt van Maastricht en tijdens de tocht zullen de renners ook de Gulperberg beklimmen.

Jaarlijkse beleving

Stichting Tour de Dumoulin organiseerd de jaarlijkse beleving: Tour de Dumoulin. Een wielerdag voor jong en oud. Op 6 oktober 2019 vindt de eerste editie plaats met onder andere een programma tot en met 14 jaar, een toertocht over uitdagende trainingsroutes van Tom vanaf 15 jaar, een wielerdorp in het centrum van Maastricht en een echt wielercafé na afloop van het evenement.

Meer informatie vindt u op www.tourdedumoulin.nl